Evenementenstroom

Evenementenstroom is een nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, kermissen, evenemententerreinen etc. In de stroomaansluiting zit een slimme meter die communiceert met de servers van het evenementenstroom platform. U kunt met uw mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop  eenvoudig contact leggen met dit systeem om aan te geven welke stroomaansluiting u wilt gebruiken. Hierna start de levering op de betreffende aansluiting. Het systeem berekent na afloop de totale kosten uw verbruik.

 

De behoefte aan energievoorziening in de publieke ruimte neemt steeds meer toe. Met deze stijgende vraag neemt ook de vraag naar aanvullende diensten toe.

Hoe werkt evenementenstroom?’
Om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening dient u zich éénmalig vooraf te registeren op de website van evenementenstroom (dit is gratis). Hierna kunt u voortaan ieder beschikbaar evenementenstroompunt in Nederland bedienen via de omschreven middelen.

Evenementenstroom biedt de mogelijkheid om elektriciteitslevering te kunnen starten en stoppen en verbruik af te rekenen op openbare locaties voor verschillende afnemers met een tijdelijk en variabel karakter. Geautoriseerde gebruikers kunnen na eenmalige registratie de stroomaansluiting activeren.
Het systeem achter Evenementenstroom herkent de gebruiker, activeert de levering en rekent het stroomverbruik vervolgens ook af. De eigenaar van de stroomaansluiting ontvangt een vergoeding voor de geleverde stroom. Is er voor een evenement of bepaalde periode meer stroom nodig dan de vaste aansluiting kan leveren? Evenementenstroom helpt u graag verder met een passende duurzame oplossing.

CONTACT

Evenementenstroom

info@evenementenstroom.nl

(076) 7511400