Green Battery

Wij geloven dat we op een handige, duurzame manier naar onze energievoorziening moeten kijken. Uit gevestigde systemen durven stappen en nieuwe dingen proberen. Helpen de toekomst beter te maken door te doen.

 GreenBattery gebruikt de beste energieopslagtechnieken om duurzame energie, van de wind en de zon, op te slaan in een grote mobiele accu. Deze kan op locatie de energie weer leveren aan de installaties. Ook als er geen netwerk in de buurt is. Overal. Schoon, stil en duurzaam.

GreenBattery levert écht duurzame energie op plaatsen waar geen netwerk is. Bijvoorbeeld op festivals, sportevenementen of bouwlocaties. Elk vermogen en elke capaciteit kan door ons modulaire systeem worden geleverd. Overal.

Geen Emissies
GreenBattery heeft geen enkele vorm van uitstoot, geen CO2, geen NOx en geen fijnstof. Een beter milieu begint met een schone energievoorziening. 

Geen Geluid
GreenBattery produceert vrijwel geen geluid. Dit is erg handig in natuurgebieden en bij filmopnames. Maar ook in de stad omdat hij ‘s nachts gewoon aan kan blijven. Duurzame stroom, zonder geluid.

100% Duurzaam
De GreenBattery systemen worden uitsluitend opgeladen met duurzame energie van windmolens en zonnepanelen.

CONTACT

Green Battery

info@green-battery.nl

+31 614980131