Duurzame Laadinfra voor het EK 2016 te Amsterdam

Aug 27, 2018

Laadpaal-Huren levert stroom courtesy cars EK Atletiek.

Laadpaal-Huren verzorgde tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam 48 oplaadpunten bij het Olympisch Stadion, waar de elektrische en hybride courtesy cars van Official Car Sponsor BMW van de benodigde stroom konden worden voorzien.

Met de diensten van Laadpaal-Huren en BMW werd bij de EK Atletiek (6-10 juli 2016) het belang van een duurzame luchtkwaliteit onderstreept. ‘Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor het welzijn en de gezondheid van iedereen’, aldus Laadpaal-Huren.

Topsporters kunnen niet presteren zonder een actieve en gezonde leefstijl. Daarbij wordt de luchtkwaliteit wel eens vergeten wat men in en uitademt. Vooral rond en om het olympisch stadion in Amsterdam, waar juist de concentratie van Co2 extra hoog is, gaat het leven tijdens de EK Atletiek gewoon door. BMW en Laadpaal-Huren gaf tijdens het evenement een signaal af dat we duurzamer met onze luchtkwaliteit om moeten gaan. Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor de welzijn en gezondheid van iedereen.

Door het succes van dit project wordt de dienstverlening inmiddels op tal van evenementen gebruikt.

Meer informatie:

www.laadpaal-huren.nl