Best Kept Secret-speurtocht: Verzamel vier verschillende line-up hardcups en win gratis drankjes!

Jun 3, 2019

De hardcup-hunt op Best Kept Secret 2019 kan beginnen. Als jij op het terrein als eerste een foto kan maken van vier hardcups met verschillende line-ups, kun je bij ons 25 euro aan drankjes winnen op het festival.

Je kunt je foto naar ons insturen via Facebook of e-mail. Zorg ervoor dat je wel iets herkenbaars van Best Kept Secret 2019 erbij op de foto zet. De enige voorwaarde is dat je natuurlijk wel op het festival moet zijn om je prijs op te kunnen halen. Ga dus vooral lekker genieten van je bier of frisdrank en verzamel zo snel mogelijk vier verschillende line-up bekers!

Hardcups op festival zijn allang geen uitzondering meer op festivals. Festivals als DGTL, Best Kept Secret en Sziget gebruiken inmiddels allemaal hardcups. Ook werd eerder al duidelijk dat Vlaamse festivals en Glastonbury afstappen van de oude vertrouwde plastic beker.

Het voordeel van deze cups is dat er veel minder plastic afval wordt geproduceerd tijdens festival. Het nadeel van deze cups is echter dat er veel meer water gebruikt wordt om de cups te spoelen.

Festivals zoals Lowlands en Down The Rabbit Hole maken gebruik van plastic bekers die gemaakt zijn op basis van maïszetmeel. Deze bekers zijn ook beter voor het milieu dan de standaard bekertjes.

 

Je krijgt je cup op Best Kept Secret op het moment dat je wat te drinken besteld. Er wordt automatisch ook statiegeld in rekening gebracht, wat je terugkrijgt als je aan het einde van de dag je beker weer inlevert. De bekers zijn inmiddels echte collector’s items geworden, omdat de line-up van ieder jaar terug te vinden is op de bekers. Alle bekers blijven ook in roulatie, dus je kan zomaar eens een beker uit 2014 of 2015 vinden.